Festivități dedicate împlinirii a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

0

Prefectul județului a participat, vineri 3 aprilie a.c., la festivitățile dedicate împliniirii a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.
Cu acest prilej a transmis un mesaj de apreciere jandarmilor nemțeni care permanent sunt prezenți acolo unde cetăţenii au nevoie de ei pentru a fi protejaţi şi reprezintă, astfel, un garant al liniştii şi siguranţei publice.
Mă bucur să fiu alături de dumneavoastră la împlinirea a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Am fost alături atât în momente dificile cât și în zile de sărbătoare, și vă mulțumesc pentru modul în care ați colaborat atât cu instituția noastră cât și cu ceilalți parteneri. Reamintesc aici cele două runde de alegeri din anul 2014 pe care am reușit să le gestionăm fără probleme, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție, pe fondul unei foarte bune comunicări și colaborări. Sunteți o forță model care dă putere oricărui program de guvernare. Doresc să vă felicit pentru modul exemplar în care vă îndepliniți atribuțiile în slujba cetățeanului și a comunității și vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră în eforturile pentru menținerea climatului de ordine publică.” a declarat prefectul județului, Ioan Vlad ANGHELUȚĂ.
La acest moment aniversar jandarmii nemțeni au primit recompense pe categorii : 29 de mulțumiri, 35 de felicitări și în 18 cazuri cadrele au fost citate prin ordin de zi pe unitate; au fost înaintați de la gradul de maior, la gradul de locotenent colonel, înainte de termen, ofițerii Butnaru Cezar și Pascalu Marius Dumitrel. De asemenea Marin Gabriel Hodorogea a primit distincția de serviciu pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate și a fost numit jandarmul anului 2014.
La finalul discursului prefectul județului a adresat tuturor urări de sănătate şi putere de muncă pentru a duce la îndeplinire cu profesionalism toate misiunile pe care le vor avea de acum înainte.

jandarmerie (2) jandarmerie (1)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate