Festivalul de datini si obiceiuri – Tazlau – 2013

5

Festivalul de datini si obiceiuri – Tazlau – 2013, unul dintre cele mai impresionante festivaluri de sarbatori de iarna din comunele din Neamt.
Cu un camin cultural unde proiectantul a avut in vedere acustica salii mult mai mult decat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, festivalul din Tazlau a adunat atat artisti, unii mai buni, altii mai amatori, cat si sute de oameni veniti cu mic cu mare in zi de sarbatoare sa vada un spectacol devenit de acum traditie.
Desi a adunat sute de localnici si a fost transmis in direct pe neamt.tv, festivalul de la Tazlau nu a reusit sa scoata  nici macar o urare de „La multi ani!” din partea conducatorilor comunei care, desi prezenti in frunte cu primarul, in mod total nepoliticos, ca sa nu folosesc alte cuvinte, nu au luat cuvantul macar sa felicite micutii din comuna care si-au dat toata silinta sa puna in scena cateva momente.


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. nicu spune

  foarte da nu ca foarte extrem de frumos

 2. florea spune

  este frumos!!!!!!

 3. Dorin spune

  Foarte impresionant si bine organizat !
  Păcat ca acest Festival nu se desfășoară in Piatra Neamt si se pot găsi mai multe resurse materiale si financiare pentru conservarea datinilor in anii care urmează prin integrarea in organizare si a unui grup de firme.
  Cât despre edilii unor anumite comune …..știți prea bine ca o parte din ei nu se saluta si nu au educație in familie cum te aștepti sa se comporte in societate ? Persoane care ne mananca timpul atât de pretios si o perioada a vieții cu care nu te mai intalnesti ! Rozatori de resurse de …..

 4. vally_p spune

  Felicitări organizatorilor şi mai ales participanţilor! De remarcat moderna sală de spectacole (n-ai fi zis că te afli la marginea judeţului!)

 5. x spune

  Felicitari organizatorilor,foarte frumos spectacol,asa se intimpla cind este concurenta intre satele aceleiasi comune si cind,inclusiv biserica se implica pentru stabilirea identitatii culturale si pastrarea obiceiurilor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate