Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Festivalul de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă Borlești

La invitația primarului Vali Puică, peste 1000 de oameni au participat, astăzi (30 decembrie 2016) la prima ediție a Festivalului de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă în comuna Borlești.
Cu oameni din Borlești dar și din localitățile învecinate, evenimentul a debutat la ora 14:00, iar pe scena amplasată pe terenul de pe Aleea Dispensarului au urcat: Viorica Macovei, Gabriela Comăneci, Ansamblul ”Drumul baltagului” (Borca), Ansamblul ”Mugurașul” (Crăcăoani), Ceata urșilor din Dofteana, Capra și căiuții de la Borlești dar și talente locale.
„Mă bucur să vadă atâta lume la prima ediție a acestui Festival de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă și îmi doresc ca acest eveniment să devină o tradiție.” – a declarat primarul comunei Borlești, Vali Puică
După ce le-a urat „Sărbători fericite!” și „La mulți ani!”, primarul i-a bucurat pe cei prezenți, pe lângă spectacol, cu câte o farfurie de tochitură preparată în ceaune și un pahar de vin fiert.
2 comentarii la “Festivalul de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă Borlești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *