Festivalul de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă Borlești

2

La invitația primarului Vali Puică, peste 1000 de oameni au participat, astăzi (30 decembrie 2016) la prima ediție a Festivalului de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă în comuna Borlești.
Cu oameni din Borlești dar și din localitățile învecinate, evenimentul a debutat la ora 14:00, iar pe scena amplasată pe terenul de pe Aleea Dispensarului au urcat: Viorica Macovei, Gabriela Comăneci, Ansamblul ”Drumul baltagului” (Borca), Ansamblul ”Mugurașul” (Crăcăoani), Ceata urșilor din Dofteana, Capra și căiuții de la Borlești dar și talente locale.
„Mă bucur să vadă atâta lume la prima ediție a acestui Festival de datini, obiceiuri și tradiții de iarnă și îmi doresc ca acest eveniment să devină o tradiție.” – a declarat primarul comunei Borlești, Vali Puică
După ce le-a urat „Sărbători fericite!” și „La mulți ani!”, primarul i-a bucurat pe cei prezenți, pe lângă spectacol, cu câte o farfurie de tochitură preparată în ceaune și un pahar de vin fiert.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Ana Caia spune

    Este comuna mea natala felicitari domnului primar un an plin de succese si de realizari „LA MULTI ANI „

  2. Raducu Elena Violeta spune

    La multi ani ! 2017 !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate