Femeie tâlhărită pe o stradă din Piatra-Neamț, în jurul orei 11. Agresorul a fost prins în trafic, câteva zile mai târziu

1

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piatra-Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie de  65 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11:00, în timp femeia se deplasa pe un drum public din Piatra-Neamț, o persoană necunoscută i-ar fi smuls o geantă pe care femeia o avea asupra sa, în care se aflau documente personale și suma de 170 de lei.

În urma activităților investigative desfășurate de către polițiștii de investigații, la data de 16 februarie a.c., a fost identificată în trafic, persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani, din Piatra-Neamț, acesta fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian spune

    Guvernele care sau perindat la butoane au distrus si jefuit tot ce sa putut asa canu mai au unde sa munceasca si ne vor sufoca astfel de fenomene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate