Femeie în vârstă dispărută din Neamț – Ați văzut-o? (Semnalmente și detalii în articol)

0

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 20.00,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, numita MAFTEI ELENA, în vârstă de 76 de ani, din Costișa, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.65 metri,  greutate –65 de kilograme, păr alb, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcată cu pantaloni gri, fustă neagră, vestă albă, iar în picioare purta încălțăminte din cauciuc albastră (galoși). Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative în care au fost angrenați jandarmi, pompieri și voluntari, care au demarat de urgenţă căutările. Astfel, au fost efectuate verificări pe raza localității Costișa și a localităților limitrofe, în vederea depistării persoanei în cauză, căutările fiind suspendate pe parcursul nopții, însă au fost reluate în această dimineață.”, informează IPJ Neamț.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate