Femeie cu probleme de sănătate, blocată în casă și salvată de pompierii din Piatra-Neamț

0

Luni, 06.06 a.c., la ora 11:16, o persoană care locuieşte într-un bloc din municipiul Piatra Neamţ, strada Mihai Viteazu, a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că o vecină care se deplasează cu dificultate nu răspunde la uşă. Femeia locuieşte singură. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stingere echipată cu accesorii pentru descarcerare şi prim ajutor. Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul al treilea prin balconul acestuia, cu ajutorul unei scări manuale. Femeia, în vârstă de 59 de ani, conştientă, era căzută în bucătărie.
Pompierii au monitorizat funcţiile vitale ale persoanei, care a refuzat transportul la spital, şi au deschis uşa apartamentului (cheia era în uşă, pe interior), pentru a intra vecina care o îngrijeşte.

sursa: ISU Neamț

width="960"

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate