Femeia dispărută, căutată în râul Bistrița, nu a fost încă găsită

3

Joi, 14.04.2016, la ora 09:30, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112” pentru a relua operaţiunile de căutare în canalul de fugă al râului Bistriţa de pe raza municipiului Piatra Neamţ, a unei persoane de sex feminin, în vârsta de aproximativ 47 de ani, misiune care a fost executată şi în data de 13.04.2016.
La faţa locului s-au deplasat un ofiţer şi doisprezece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială primă intervenţie şi comandă, o autospecială de scafandri, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două barci pneumatice şi o ambulanţă SMURD. Căutările s-au efectuat până la ora 18:30 fără succes, urmând a se relua în cursul zilelor următoare.

Comunicat ISU

Disparița femeii a fost anunțată încă din data de 12 aprilie. Autoturismul personal a fost identificat în zona canalului de fugă al râului Bistrița (lângă regiment), existând presupunerea că s-ar fi aruncat în apă cu intenția de suicid. Căutările acesteia continuă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Maria spune

  Cum se numeste persoana disparuta?

 2. Corina spune

  De ce scrieti de suicid, daca sunt alte cauze…. Este/era o femeie puternica , nu pot sa cred 🙁

  1. Lolita spune

   Toate femeile sint mult mai puternice comparativ cu barbatii dar cedeaza si ele la un moment dat cind presiunea devine de nesuportat.

   Suicidul este o banuiala in acest moment. Poate sa fie si o alta cauza, a fost „sinucisa” si aruncata in canal. Sa asteptam investigatia profesionista a politailor competenti, impartiali. Sau poate este un nou caz ELODIA ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate