Felicitările preşedintelui Consiliului Judeţean pentru rareşiştii premiaţi la Gala „Oamenii timpului“

0

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, felicită reuşita elevilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ din Piatra Neamţ şi pe profesorii coordonatori, câştigători ai unui concurs din Abu Dhabi, cu un proiect pentru protecţia mediului, care s-au dovedit a fi cei mai buni la Gala „Oamenii timpului“, Secţiunea „Tinere valori“. Rareşiştii au primit premiul la ediţia a doua a Galei „Oamenii timpului“, care a avut loc, sâmbătă, 12 decembrie, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Iaşi.

„Elevii noştri au fost consideraţi de către membrii juriului ca fiind cei mai buni dintre cei opt nominalizaţi la Secţiunea «Tinere valori», la Gala «Oamenii timpului». Este o onoare pentru Piatra Neamţ, pentru judeţul Neamţ, pentru învăţământul românesc! Felicitări domnilor profesori coordonatori ai proiectului. M-a bucurat să îi văd în sală, la gală, alături de copii, pe renumiţii profesori Alexandru Iacob şi Aloma Veiss, a căror implicare în reuşita proiectului a fost majoră. Ne mândrim cu dumnealor, cu elevii de la Rareş şi îi felicit pe toţi cei zece nominalizaţi din judeţul Neamţ la Gala «Oamenii timpului», chiar dacă nu au fost printre câştigători decât tinerii de la colegiul naţional pietrean“, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate