Felicitări ISU, Prefecturii și Poliției Neamț pentru modul în care au comunicat în prima zi de luptă cu zăpada

0

Mare parte dintre informațiile legate de starea reală a drumurilor din județul Neamț vi le-am oferit în urma comunicărilor primite dinspre instituțiile ISU și Prefectura Neamț.

Față de modul în care se discuta cu aceste instituții acum 4-5 ani, când comunicarea era aproape zero,  diferența este de la cer la Pământ. Avem situații în care vă informăm despre toate aceste blocaje de trafic, acțiuni de salvare și așa mai departe fără să ne mișcăm din fața calculatorului. Facem reportaje și jurnalism din șezut. Primim informații direct de la ISU, Poliție sau Prefectură pe canale de comunicare destinate exclusiv presei, ori ne vin pe surse și le verificăm sumar, după care vi le livrăm.

Strict despre comunicarea legată de situațiile create de vremea rea în județ cu ocazia primei ninsori, ISU Neamț este de departe campion în oferit informații presei. În grupul nostru de presă avem acces la canalele de comunicare ISU/Prefectură/Poliție din 3 județe. Prin comparație, instituțiile din județul Neamț au oferit informații presei de cel puțin zece ori mai multe decât alte județe învecinate unde au fost evenimente chiar mai neplăcute decât la Neamț.

Felicitări ISU, Prefecturii și Poliției. Sunteți cu mult peste județele din jur la capitolul comunicare, și calitativ, și cantitativ. Fără informațiile primite de la dumneavoastră am informa cetățenii județului exact ca acum 5 ani. Adică aproape deloc.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate