„Felicitări, dragii noștri elevi, pentru bucuria adusă școlii nemțene!” (Florentina Luca Moise, Inspector Școlar General)

1

Începând cu luna ianuarie 2023, s-a dat startul concursurilor și olimpiadelor școlare, în conformitate cu prevederile Calendarului olimpiadelor naționale școlare – 2023, aprobat prin OME nr. 24347/19.01.2023.

La nivelul județului Neamț, au participat 8891 elevi la etapa locală, din care s-au calificat la etapa județeană 3620 de elevi. La disciplinele pentru care s-a organizat etapa județeană, 35 de elevi au obținut Premiul I, 35 de elevi au obținut Premiul al II-lea, 30 de elevi au obținut Premiul al III-lea și 10 elevi au obținut Mențiune. La etapa zonală/națională, s-au calificat 64 de elevi.
Felicitări, dragii noștri elevi, pentru bucuria adusă școlii nemțene!
Felicitări, stimați profesori și distinși părinți! Olimpiada este o competiție a Excelenței, prin care recunoaștem valoarea și implicarea colegilor profesori, modul în care ei formează competențe și stimulează creativitatea! Doresc mult succes tuturor elevilor olimpici, participanți la etapele județene și naționale din acest an școlar!
”, a transmis Florentina Luca Moise, Inspector Școlar General.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Păcat că sunt discipline la care nu se organizează olimpiadă din cauză că nu s-au mai aprobat clase de liceu.Spre exemplu,fabricarea produselor din lemn,unde Neamțul era mereu pe podium,nu mai e acolo de 4 ani…Nici din toamnă nu va mai fi liceu în județ pe acest domeniu pe cale de dispariție…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate