Fața nevăzută a Școlii Nr. 2 din Piatra Neamț

2

Printr-o decizie ciudată la nivelul învățământului local Școala Nr 2 din Mărăței a primit în administrare și școala din Văleni. Dacă la clădirile din zona Mărăței îți mai vine să te uiți, la Văleni situația e de-a dreptul dezastruoasă, dar, dincolo de aspectele estetice, la școala din Văleni s-au făcut și ulterior distrus investiții de miliarde de lei, investiții care de fapt nici nu au funcționat dar au intrat în patrimoniu.
Cum se va justifica nefuncționarea și ulterior distrugerea  instalațiilor de încălzire cu baterii solare și restul investițiilor de la această școală este greu de spus. Cert este că, dincolo de suspiciunile de hoție pe față din bani europeni, școala de la Văleni a devenit un exemplu clar de ”AȘA NU”.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. stefan spune

    Coportamentul menegerlor din scoala cel economic si cel adminastratov sint don cauza incompetentei datorita felului in care sint pusi pe functii ,pile cumetri relatii

  2. Florin spune

    Acest program de montare a instalatiilor de incalzire a fost pus in practica la mai multe scoli si gradinite.
    Am vazut ca la unele dintre acestea deja instalatiile, stricate fiind de raufacatori, au fost demontate (vezi gradinita de la scoala Dimitirie Leonida).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate