Farmaciile DONA lansează la Piatra Neamţ campania „Toate şapte’s sănătoase”

  • Pietrenii sunt aşteptaţi în unitatea DONA de pe strada  Aleea Ulmilor nr. 17A, Piata Darmanesti, pentru a beneficia de reduceri sănătoase în fiecare zi.

Începând de luni, 4 noiembrie 2013, Farmacia DONA de pe strada Aleea Ulmilor nr. 17A este gazda celor mai sănătoase oferte ale toamnei. Reduceri la reţetele compensate, testări medicale gratuite, premii atractive şi multe alte surprize, toate pot fi câştigate pe baza cardului de fidelitate DONA.

Campania “Toate şapte’s sănătoase” se desfăşoară între 4 şi 30 noiembrie 2013 şi îşi propune să sărbătoreasca sănătatea în diferite feluri, zi de zi. Regulamentul campaniei, ce include lista de produse reduse şi premiile care pot fi câştigate se găsesc în farmacie sau pe www.farmaciiledona.ro.

LUNI, prima zi a săptămânii este dedicată persoanelor care au nevoie de medicamente compensate. Pietrenii care merg în intervalul 9.00- 11.00 în Farmacia DONA situată pe Aleea Ulmilor cu reţeta compensată au parte de o reducere semnificativă de 50% la diferenţa de plată.

MARŢI este ziua premiilor. La DONA puteţi câştigapremii sănătoase dacă în intervalul 9.00- 17.00 coşul de cumpărături depăşeşte 20 de lei. Roata norocoasă vă poate aduce cadouri sănătoase!

La jumătatea săptămânii este timpul să vă testaţi starea de sănătate. În fiecare MIERCURI, între 9.00 şi 17.00 puteţi să controlaţi gratuit în Farmacia DONA tensiunea arterială, glicemia.

JOIeste ziua în care produse destinate tinerilor şi bunicilor au reducere de 30%, la cumpărături de minum 30 de lei. Pentru tineri şi bunici, DONA are preţuri mici.

Finalul de săptămână vine cu veşti bune pentru bebeluşi voioşi şi sănătoşi. VINERI, la un pachet mare de Pampers cumpărat, un pachet de şerveţele este câştigat şi la orice lapte praf plătit, un săpun Johnson & Johnson este dăruit.

Weekend-ul nu se lasă mai prejos şi vine în întâmpinarea locuitorilor din Piatra Neamţ cu multe premii şi reduceri. SÂMBĂTĂ revine ziua cadourilor. La fiecare cumpărătură de 30 de lei, primiţiîn dar un cadou sănătos. Iar DUMINICĂsunteţi aşteptaţi cu multă energie pentru a profita de reducerile de 30% la produsele naturiste. Lista acestora o găsiţi în farmacie.

Vreţi premii, reduceri şi sănătate? La DONA le găsiţi pe toate!

Art.Pub.

telegram ziar piatra neamt
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate