Farcasanu Mihai se imbraca deja in dungi

2

Ca sa vedeti  cum lucreaza subconstientul unui om si cum se adapteaza psihicul la conditiile viitoare de mediu si vestimentatie, priviti pe domnul Mihai Farcasanu cum a trecut la linia vestimentara stil zeghe „all-anotimp” lansata de casa de moda Rahova .
farcasanudungi

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. dreptate si adevar spune

    @terente
    Consuelo e vasluianca. Multe somitati a mai dat orasul ala si din pacate multi s-au aciuat la neamt.

  2. terente spune

    a facut-o inconstient fiindca nui merge lui mintea la asemenea fineturi vestimentare.asta e camasa si cravata pe care le-a mai gasit pe sub pat din campania electorala.daca va fi vorba de o condamnare in dosarul penal de la tribunalul neamt adulmeca rapid doua trei ceaiuri si 100 bulioane si dispare.este labil psihic si nu poate duce o lupta adevarata cu justitia pentru a proba nevinovatia sa.nu vedeti ce balci a facut cu avocatii sai ba ca d-na avocat hanganu este incompatibila si a pus-o pe monica de la ppddfm neamt vicepresedinte care nu se poate prezenta si consuela judecatoe intelegator si atenta cu femeile avocat da termene pe banda rulanta.MIHAI TRZESTE-TE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate