Fără tricolor pe noile mașini de poliție. De ce?

20

Cineva a decis să schimbe însemnele de pe mașinile de poliție din România și să le facă să semene cu cele din Germania. Inteligenta și lipsita de patriotism idee a inclus și dispariția tricolorului de pe mașinile de poliție. De ce?

20 Comentarii
 1. x spune

  „amice esti idiot ?”
  „lasa sa avem si noi falitii nostri”

  un mare patriot, I.L. Caragiale

 2. Ilnut spune

  Imi place sa vad cum toti parerologii s-au gasit pe acest site. Dar pe masinile de politie din SUA ati vazut steagul Americii, si daca nici aia nu mai sunt patrioti. Dar pe masinile din Anglia, a vazut careva steagul Angliei ca eu nu il vad si trec zilnix pe langa mine pe strada. Ce va mai place shaorma!

  1. Gix spune

   Ce treaba are shaorma cu politia?

   1. Lascu Maria spune

    De ce trebuie vazuta mai bine, in trafic, masina poliei ? Ei oricum pandesc din boscheti! Pentru cine nu intelede, aceasta schimbare era prioritatea numarul 1 in reorganizarea si functionarea MAI !

 3. Marian spune

  Pentru o mana de bani in plus romanul este in stare sa-si si mama

  1. Roxana spune

   Vai ce mare problema😂😂😂

 4. Fane Spoitoru spune

  Nu vroiati pe Stefan Cel Mare pe capota????

  1. Marian spune

   Pentru cei ce ce intreaba ca asta e problema pai steagul national il mai aveam si noi ce erea autentic romanesc si au facut in asa fel incat sa renunte si la el ce ne arata mandria de a fi roman putin cate putin o sa schimbe tot la tarisoara noastra tot ce arata ca am fost un neam mandru de romani. Voi nu vedeti ca strainul ne acapareaza tot putin cate putin

 5. Giurebe Nicolae spune

  România la statutul de colonia are obligația morală sa ia poziția ghiocel in fața stăpânilor eu si sua …

 6. gigi spune

  masini inscriptionate ca in Germania…dar fara politisti nemti …de ce?…asta este intrebarea, nu problema tricolorului pentru patri-hotii mioritici…ei, da un stegulet acolo tot se gasea…se rezolva sefu, la un gratarel…ca doar suntem in tara noastra, ce naiba?

 7. Patraulea spune

  Păi nemtii sunt șefi Europei, curios că nu ne lasă naționalismul în pace, de ce nu pun în Franța culorile lor?… Dar cu francezii au pățit-o…
  foarte curios ar fi dacă și-ar pune ei steagul României pe mașinile lor 😀😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍

 8. Marian G. spune

  Bai frate, sunteti chiar culmea! Asta este marea problemă, tricolorul! Sunt atatea aspecte mai importante în ceea ce privește Poliția Română, încât comentariul vostru, este de-a dreptul ridicol! Dar asa e la romani, daca nu faci, de ce nu faci si daca faci, de ce asa!

  1. Aristica Baldovin spune

   Asta tine de mândria de a fi român, onoare, demnitate nationala, de modul in care ne consideram valorile de țară. Practic înseamnă totul pentru că dincolo de asta suntem niște nimeni, niște anonimi, niște proști, cum ar spune Moromete.

 9. Apostol spune

  Faptul ca de_ține un parc auto, nu face din MAI un proprietar. Posesorul titlului își are însemnul. Faptul ca ar fi mai vizibile în trafic e echivalent cu explicația „de ce crucea roșie de pe salvări, e în 6 colțuri și albastra?” și doar Confucius v’o spus ca semnele și simbolurile conduc lumea – nu oamenii.

  1. Ovidiu Pintea spune

   Ce legătură are cum arată o mașină de Poliție cu patriotismul, dacă vrei să fii patriot poți fi oricum!!!m

 10. Ion spune

  Ce treaba are tricolorul cu politia. Pe vremea impuscatului era tricolorul pe misinile militiei, salvarii, pompieri?

 11. Marius spune

  E vorba de vizibilitatea in trafic, dungutele alea tricolore abia se vedeau. Pe langa Germania uitati-va cum arata masinile de politie din UK, le vezi de la o posta. Si cum spunea Dumi mai sus, exista un tricolor mic pe aripa / aripile din fata. Ne iese patriotismul pe nas noua….

 12. George spune

  Și care e problema?

 13. Edi spune

  Cred…nu bag mâna in foc, este ceva legat de comunitatea maghiarilor!…zic și eu, nu Săriți acuma pe mine😬🤭

 14. Dumi J. spune

  E un tricolor micuț pe aripa stângă.
  În plus, mai bine așa, sunt mai vizibili în trafic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate