Fără poze cu politicieni la manifestările de 1 Decembrie din Piatra-Neamț

3

Considerăm că evenimentul de pe 1 Decembrie, când celebrăm Centenarul Marii Uniri, este un eveniment foarte serios și profund patriotic, iar în semn de respect pentru toți care s-au sacrificat pentru această țară, dar și în semn de protest față de clasa politică actuală, presărată cu prea mulți falși patrioți, am luat decizia ca de 1 Decembrie să nu publicăm nicio poză cu politicienii locali care participă la evenimentele ce vor avea loc în Piatra-Neamț.

Vor face excepție pozele cu politicienii locali care vor merge la Alba Iulia, București sau poze ale acestora alături de orice monument dedicat regelui Ferdinand, reginei Maria sau lui Ionel Brătianu. Anul acesta, de 1 Decembrie nu vom publica poze cu politicieni locali care zâmbesc frumos, mimează probleme cardiologice cu mâna la inimă sau dau din stegulețe prin Piatra-Neamț.

Cerem scuze pentru această atitudine politicienilor locali care sunt onești și patrioți și le cerem să fie îngăduitori cu modul în care am ales noi să protestăm față de o clasă politică care promovează dezbinarea în Anul Centenarului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. miha spune

    🙂 Lux!! Chiar o idee minunata!

  2. Bogdan spune

    Felicitări pentru inițiativa ! Au reușit sa strice orice eveniment cu ipocrizia lor.

  3. legio spune

    O initiativa buna ,nu avem motive nici sa-i fotografiem si nici sa-i vedem !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate