Fără alcool și scandal, parcă ceva nu e-n regulă

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 19 septembrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 44 de ani, din Roman, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 19 iulie 2017, acesta s-a deplasat la o societate comercială din Roman, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice i-a adresat injurii, expresii jignitoare şi ameninţări barmanului. Totodată, acesta a amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și a încercat să lovească o altă persoană, care intervenise pentru aplanarea conflictului.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.  

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate