Fapte de corupție în desfășurare la mai multe primării din Neamț

1

Prin trafic de influență și alte fapte de corupție, șeful unui partid din Neamț a făcut rost de mai multe funcții publice importante și bine plătite pentru apropiații săi. Deoarece persoanele care ar trebui să fie puse pe aceste funcții nu au competențele necesare să fie angajate direct la locul de muncă vizat s-a apelat la o metodă mai veche, dar cunoscută de procurorii DNA.

Respectivele persoane sunt angajate inițial la primării unde primarii acceptă să facă parte din grupul infracțional după care, ca printr-o minune, sunt transferați în posturile vizate unde nu ar fi putut să intre legal neavând pregătirea și vechimea necesară.

Cei angajați fictiv la primării nu prea dau pe la muncă, ci doar așteaptă cuminți finalizarea succesiunii de fapte de corupție prin care vor ajunge în funcțiile publice vizate.

Cine sunt beneficiarii grupului infracțional politic se va vedea în curând când vor ajunge pe posturi sau se vor afla detalii din rechizitorii. Desigur că există și varianta în care beneficiarii încă pot alege între a risca o condamnare penală și a înțelege avertismentul că se vede din avion ce fac ei, dar puține șanse. Ei se cred deștepți.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Irimia ghe spune

    multumim ca ne avertizati, va rugam sa nu ne dati si care primarii deoarece cetatenii nu au voie sa afle care primarii fac ilegalitati

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate