Test de integritate pentru autoritatile nemtene

1

UNPR a vrut sa dea afara un consilier local din comuna Tarcau si pentru asta avea nevoie de un act semnat din partea fostei aliante APEL . Este foarte putin probabil ca acel act sa fi fost semnat de Gheorghe Stefan si Cristian Tomulet iar in aceaste conditii autoritatile ar trebui sa deschide o ancheta pe motiv de fals si uz de fals . Ramane de vazut daca va avea cineva curajul sa o faca .

Pe data de 07.08.2013 la primaria Tarcau a fost inregistrata o hartie emisa pe 01.08.2013 care prevedea excluderea unui consilier local UNPR . Acelasi tip de hartie a mai ajuns si in alte primarii nemtene pentru alti exclusi .
Hartia de fata s-a blocat in sistem pentru ca prostul care a facut-o, in loc sa scrie ca este catre primaria in cauza a scris ca este catre Consiliul Judetean Neamt .
Ideea este ca cele trei semnaturi si stampile de jos sunt scoase din joben, iar noi am verificat pe surse, daca mai era nevoie si cu certitudine Gheorghe Stefan si Cristian Tomulet nu au semnat in viata lor aceasta hartie si altele asemenea care au produs efecte deosebite prin schimbarea unor consilieri locali din diverse comune nemtene .
Ce pateste un om simplu din Neamt care pune pe o hartie o stampila si o semnatura in fals si mai ales daca hartia intra intr-un circuit oficial, stim cu totii. La fel stim ca noua ne este frica sa facem asa ceva vreodata pentru ca am auzit de prosti care au falsificat vreo asigurare auto si au dosar penal, sau au dat cu subsemnatul pe la politie si procuratura pentru ca au falsificat alte documente de doi lei care nu au ca efect schimbarea componentei unui consiliu local .
Probabil cineva are un formular necompletat cu cele trei stampile si semnaturi sau prin alte metode plastografíce a combinat elementele din pagina .
Ia sa vedem in conditiile date ce patesc cei care din punctul nostru de vedere se fac vinovati de fals si uz de fals. Sunt ei mai presus de lege ? Au ei protectia si pilele necesare ca autoritatile sa inchida ochii la acest articol ?
integritate

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. cititor spune

    Parca d-l Tomulet a candidat, la alegerile locale din 2012 pentru alt partid .Cum putea sa semneze acum pt.PNCTD? Se poate sa gresesc ,va rog verificati pt.ca aveti arhiva,a facut rocada cu un alt consilier,care a trecut la PNCTD,iar el la PDL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate