Fake News pe tema demiterii directorului medical de la spitalul din Piatra-Neamț

0

Exact ca niște copii mici care se joacă de-a „influencerii” în spatele blocului, unii s-au gândit să scoată în spațiul public o poveste potrivit căreia Consiliul Județean Neamț a demis directorul medical al spitalului din Piatra-Neamț, după ce acesta și-ar fi dat demisia.

Scopul psihologic al acestor tipuri de manipulări este acela de a vă induce ideea că cei de la CJN sunt nișe PSD-iști nenorociți cu orgolii prostești care dau afară un om (care și-a dat deja demisia!) pentru că au descoperit fapte de corupție. Deci, ca să vi se inducă nondirectiv ideea că Arsene e un nenorocit, CJN condus de PSD apără corupția iar voi ar trebui să votați altceva pentru a scăpa de „m**e PSD”, cei care dau afară oameni doar pentru a-și arăta mușchii sau a fi în cârdășie cu hoții.

Dacă vă place să fiți prostiți și manipulați, atunci opriți-vă din citit aici. Dacă nu vă place acest lucru, vă arătăm în continuare cu acte că de fapt directorul medical și-a dat demisia după ce se făcuseră deja actele pentru demiterea și înlocuirea sa. Cel mai probabil cineva a învățat-o (n.r: pe dna Gavriliu) să își dea repede demisia pentru că oricum s-a demarat deja procesul (demiterii) cu scopul de a fi puse bazele acestui circ.

02.06.2020 ora 14:14

În dimineața zilei de 02.06.2020 s-a decis la nivelul spitalului înlocuirea directorului medical Cristina Gavriloiu cu altă persoană. S-au făcut actele necesare și au fost trimise pentru a se demara procedura la CJN la ora 14:14 minute (2:14 PM)

02.06.2020 ora 19:00

După 5 ore de la demararea oficială a schimbării directorului medical, acesta redactează un soi de demisie neoficială pe care nu o depune oficial pe undeva, ci o trimite pe e-mail.
Se vede clar disperarea de a se ieși în spațiul public cu această demisie înainte ca procesul normal de demitere să se încheie cu decizia CJN, decizie care era clar că va veni a doua zi.
O manipulare infantilă în care s-a lăsat antrenată doamna Dr. Cristina Gavriloiu.

După această demisie la minut, e-mail-ul este fotografiat și trimis pe whatsapp unui jurnalist care se pretează la a face astfel de jocuri infantile și care publică în mare grabă un articol ”Șoc iar la Spitalul Județean! Directoarea medicală și-a dat demisia! Invocă probleme la achiziții și personal!

03.06.2020

A doua zi, în mod firesc vine de la CJN decizia de schimbare din funcție a directorului medical, decizie luată în dimineața zilei precedente și trimisă către CJN pentru definitivarea demersului și emiterea dispoziției legale.

De aici începe manipularea infantilă construită anterior. Pseudojurnalistul iese cu un nou articol intitulat ”Fabricat la CJ! Revocarea futilă care dublează demisia!” prin care se induce ideea ca cei de la CJN ar fi fost deranjați de demisie și dintr-un orgoliu prostesc au spus ca o dau ei afară – lucru total mincinos.

Mai mult decât atât, jurnalistul cu manipularea infantilă (și nu e singurul) mai insinuează și faptul că demiterea doamnei ar avea la bază nu doar descoperirea unor activități ”dubioase din spital”, insinuându-se și aspecte ilegale legate de achiziții ș.a.m.d.

În mod firesc, am luat legătura cu fostul director medical vrând să aflăm ce a descoperit ilegal sau în neregula pe partea de achiziții sau oriunde în spital din poziția sa de director. Răspunsul a fost următorul:

Precizez ca nu am avut pozitie de organ de cercetare judiciara, motiv pentru care ramane in sarcina organelor statului abilitate in instrumentarea neregulilor din institutiile publice sa constate daca in aceasta institutie au fost comise fapte sau abateri de la prevederile legale.” a declarat doamna Cristina Gavriloiu pentru ziarpiatraneamt.ro

Prin urmare, avem de-a face cu o manipulare infantilă făcută în cel mai penibil mod. Nu e vorba de nicio descoperire de ”probleme la achiziții și personal” și nici de vreo demitere după demisie. E vorba doar de niște oameni care te cred pe tine, cel care citești, foarte prost și ușor de manipulat. Ținta nu este Arsene și nici PSD. Ținta ești TU, cel căruia trebuie să ți se schimbe percepția, urmând a fi dus de nas pe acel culoar de vot pe care cred manipulatorii că te pot face să mergi.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate