Facebook se inchide: alarma falsa si strategie SEO

0

Zvonurile false cum ca Facebook s-ar inchide pe 15 martie a sfasiat inima celor dependenti de aceasta retea de socializare. Nu este inca cert care a fost sursa ce a emis zvonul cu pricina, insa majoritatea dau vina pe controversata publicatie online din SUA, Weekly World News. Aceasta publicatie sustine ca fondatorul Facebook si multimilionarul Mark Zuckerberg ar fi afirmat ca “Am pierdut controlul Facebook, iar stressul de a conduce aceasta companie mi-a distrus viata. Trebuie sa pun punct acestei nebunii.

Pentru publicatia Weekly World News fiecare zi este o zi a pacalelilor de 1 aprilie, fiind cunoscuta pentru comunicatele false pe care le ofera. Dincolo de evidenta farsa, este de inteles de ce aceasta informatie a circulat ca telefonul fara fir printre sutele de milioane de utilizatori, afectati in mod dramatic de vestea dezastruoasa. Acest zvon a aparut la cateva zile dupa ce s-a constatat ca Facebook este cel mai vizitat site, depasind ca numar de cautari uriasul motor de cautare Google.

Mark Zuckerberg a dezmintit oficial orice zvon de inchidere a retelei de socializare.

Multi considera ca lansarea acestui zvon pe internet este o strategie SEO a Weekly World News de a creste numarul de vizitatori. Se discuta din ce in ce mai mult de faptul ca, odata cu mutarea presei scrise in mediul online, scrierea articolelor tine din ce in ce mai mult de ceea se cauta si nu de ceea ce este important.

Gh.F.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate