F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C. Petrolul Ploieşti, azi la ora 21:00

0

Luni 27 aprilie 2015, începând cu ora 21.00, pe stadionul „Ceahlăul” din municipiul Piatra-Neamţ se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C. Petrolul Ploieşti, măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de aproximativ 35 de jandarmi, 25 de poliţişti şi 35 de stewarzi.

Accesul în stadion a publicului se va face pe bază de bilete şi abonamente începând cu ora 19.30.

Forţele de ordine vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, atât în arena sportivă, cât şi în imediata apropiere a stadionului.

În incinta arenei sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa şi regulile stabilite de organizator. Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă.

Spectatorii nu au voie sa introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceasta competiţie sportiva. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea si în incinta arenei sportive.

 Jandarmeria Neamţ recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 Compartiment informare şi relaţii publice

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate