Extra proteină: pește cu viermi într-un supermarket din Piatra-Neamț (IMAGINI)

3

Un cetățean al municipiului Piatra-Neamț a avut o surpriză „culinară” cu câteva zile în urmă – una departe de a fi plăcută: mai precis, pe 4 decembrie, respectiva persoană a cumpărat 3 pești dintr-un supermarket din Piatra-Neamț, iar când a vrut să îi gătească a constatat ceea ce se vede în imaginile de la jos:

Am avut noroc că nu au mâncat copiii – având doi copii mici – și automat am anunțat autoritățile”, a declarat persoana în discuție.

Interesant este faptul că deși instituțiile precum DSP și DSV au fost anunțate, până la această oră populația nu a fost informată cu privire la acest aspect, în ideea în care clienții care au cumpărat același produs să fie atenți, eventual să îl arunce dacă constată la rândul lor prezența unor forme de viață similare care nu ar avea ce căuta în mâncare.

Oare de ce?

Pentru moment nu vom divulga numele supermarketului – cel puțin până nu vom primi o clarificare în acest sens sau un rezultat al controlului (dacă a existat unul în urma sesizării) – însă vom reveni pe această temă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Dragos spune

  si ce e rau in asta, nu incearca sa ne spele pe creier sa mancam viermi? :)))))

  1. gigi spune

   Care ? Care market ? Super… Acuma ca poti sa dai coltu’ e una da’ te mai si chinuie onor seeviciile medi(ev)cale .

 2. Onelian spune

  Comerciantii de la noi !?,”mai bine sa crape consumatorul ” decat sa piarda ei ceva…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate