Expoziție de Marco Obreja pentru Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în colaborare cu Liceul de Arte „Victor Brauner“ din Piatra-Neamț și Motion ARThoughts, evenimentul „Total Suport Artist Autism Adult“, un altfel de dialog despre incluziune a tinerilor cu tulburare de spectru autist (TSA). Întâlnirea va avea loc vineri, 1 aprilie 2022, cu începere de la ora 17:00, în Sala Cupola, și marchează Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sărbătorită anual la 2 aprilie, ca urmare a deciziei Adunării Generale a ONU, prin Rezoluția 62/139, adoptată la 18 decembrie 2007.

Programul include și vernisajul expoziției semnate de Marco Obreja și un recital de chitară susținut de Carla Boroianu Botez, Chiara Cipolletta (clasa a XI-a, prof. coordonator Iulian Stoica) de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ și Alexandru Cojocaru (anul II, coordonator conf. univ. dr. Constantin Andrei) de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț.

Cu acest prilej, vor  fi prezentate patru filme scurte în care se pune accent pe unicitatea și talentul tinerilor cu tulburare de spectru autist.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate