Expoziție aniversară Arcadie Răileanu – 70, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția de acuarelă a artistului Arcadie Răileanu, fără a genera un eveniment cu public, în Sala Cupola, Expoziția poate fi vizionată, în timpul programului cu publicul, timp de două săptămâni, în perioada 2-15 noiembrie 2020, și este prilejuită de împlinirea a 70 de ani de viață și 38 de ani de activitate expozițională.

Arcadie Răileanu s-a născut la 28 noiembrie 1950, la Perieni, în Republica Moldova. A absolvit Institutul Politehnic din Chișinău, Facultatea de Construcții Urbane, specialitatea Arhitectură. A debutat în 1982, în Chișinău, la Expoziția UAP Moldova.

Arcadie Raileanu a organizat multe expoziții personale și a participat, de-a lungul carierei, la numeroase expoziții de grup. În 1999 a obținut premiul I la Bienala Națională „Lascăr Vorel“, secțiunea pictură. Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Neamț i-a conferit în 2018 titlul de Artistul anului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate