Explozii succesive la un sediu al partitului Comunist Chinez

0

chinaMartorii sustin ca au auzit intre patru si sapte explozii in apropierea unui sediu al guvernului din provincia Shanxi in aceasta dimineata. Cel putin o persoana a murit si opt au fost ranite.

Potrivit presei locale, mai multe dispozitive explozive dotate cu pungi pline cu bile de metal si cuie care erau ascunse in ghivecele de flori au fost detonate in aceasta dimineata, la ora 7.40, in Taiyuan, capitala provinciei Shanxi.

O persoana a murit si sapte au fost ranite, dintre care una foarte grav. Exploziile au avut loc in fata sediului Partidului Comunist, care se afla pe un bulevard foarte aglomerat. Cel putin 20 de masini au fost avariate.

Publicatiile chineze s-au contrazis in privinta numarului exploziilor. Unele ziare sustin ca au fost patru deflagratii, altele sutin ca au fost sapte. Peste 100 de politisti au ajuns la fata locului imediat.

Un alt incident similar a avut loc in urma cu cateva zile la Beijing, in piata Tiananmen, cand un vehicul de teren a intrat in multimea de turisti si politisti si a explodat sub portretul lui Mao Zedong, la intrarea in Orasul Interzis.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate