Explozie și incendiu, cu victimă, la un Peco din Neamț (exercițiu)

1

– Exerciţiu „Activitatea Detaşamentului de Pompieri Roman pentru intervenţia  în cazul producerii unui incendiu la o stație de distribuție produse petroliere din municipiul Roman”

În ziua de 26.01.2022, ora 19:00, prin sistemul S.N.U.A.U. „112” Neamţ, dispeceratul ISU primeşte un anunţ de la un angajat al Stației de distribuție carburanți Petrom despre producerea unei explozii urmată de un incendiu la un autoturism ce alimenta la una din pompele stației. Din informațiile oferite de apelant în interiorul autoturismului incendiat a fost surprinsă o persoană, existând pericol de propagare al incendiului la pompele de carburanți învecinate cât și la sediul administrativ al stației.

Participanţi:

  • Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ (2 autospeciale pentru stingere, 2 ambulanțe SMURD (EPA, TIM), 1 autospecială pentru descarcerare și 2 autoturisme de serviciu cu 15 de cadre militare);
  • S.C. PETROM MARKETING SRL – Stație Distribuție Produse Petroliere Roman
  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ;
  • Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Roman;

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice ISU Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Buba Nera spune

    Bun că fac exerciții, tare bună la exerciții conducerea asta, doar că atunci când a fost scurgere de gaz la Peco CrimboGaz, masinile erau trase lângă rezervorul cu scurgerea si marii sefi Isu la cămașă scurtă în jurul celui care încerca sa închidă vana. Desigur, nimeni nu s a gandit la o perdea de spumă in caz de scanteie😄😄😄.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate