Exercitiu ISU Neamt in zona Prefecturii

0

În ziua de 12.09.2013, începând cu orele 15.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ va desfăşura un exerciţiu intern cu tema „Activitatea Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generate de producerea unui incendiu la clădiri din administraţia publică – sediul Instituţiei Prefectului şi al Consiliului Judeţean Neamţ”.
Exerciţiul se va desfăşura cu scopul îndeplinirii următoarelor obiective generale:
– Pregătirea salariaţilor din INSTITUŢIA PREFECTULUI-JUDEŢUL NEAMŢ şi din CONSILIUL JUDEŢEAN NEAMŢ pentru aplicarea măsurilor specifice de protecţie în cazul producerii unui incendiu;
– Verificarea pregătirii personalului propriu în executarea întrunită a operaţiunilor ce îi revin pe timpul intervenţiilor de stingere a incendiilor la clădiri din administraţia publică.
Exerciţiul are un caracter demonstrativ fiind planificat a se desfăşura pe trei etape:
– evacuarea salariaţilor din cele două instituţii publice,
– acţiunea forţelor de intervenţie pentru stingerea incendiului şi
– instruirea salariaţilor în utilizarea mijloacelor de stingere aflate în dotare şi în aplicarea măsurilor de protecţie (utilizarea stingătoarelor portabile pentru stingerea unui incendiu la tavă).
La această activitate va participa întreg personalul aflat la orele 15.00 în Palatul Administrativ, precum şi personalul din tura de serviciu din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Neamţ şi Poliţia locală din Piatra Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate