Exercițiu în caz de incendiu la secția de Pediatrie a spitalului din Piatra-Neamț

0

Este important să știi cum să previi, dar cel mai important este să știi cum să acționezi atunci când se produce o situație de urgență. În conformitate cu reglementările legale, astăzi, la Spitalul Județean Piatra-Neamț – Secția Pediatrie s-a desfășurat o activitate de verificare a modului de comportare în cazul producerii unui incendiu.

Această activitate a presupus verificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor și modul de folosire a acestora, exploatarea în condiții de siguranță a căilor de evacuare, finalizând-se printr-un exercițiu de evacuare în caz de incendiu.
Pe timpul verificărilor au fost desfășurate acțiuni de informare preventivă la care au participat personalul medical, pacienții și însoțitorii acestora, fiind prezentate măsuri privind reguli de comportare în cazul producerii unui incendiu.
Feed-back-ul exercițiului a fost unul bun, constatându-se că personalul de pe locul de muncă este instruit periodic în domeniul situaţiilor de urgenţă.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate