Exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren în municipiul Piatra-Neamţ, cartierul Sarata

0

Marţi, 26.09.2017, la ora 11:00, Detaşamentul de Pompieri Piatra-Neamţ a executat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren la o staţie de transformare a energiei electrice, în municipiul Piatra-Neamţ, cartierul Sarata.

Scenariu exerciţiului a presupus o explozie la un rezervor de ulei de răcire din incinta obiectivului, care a surprins un membru al echipei de intervenţie a societăţii care îl administrează. Acţiunile desfăşurate au fost cele de salvare a persoanei, localizare şi lichidare a incendiului, în condiţiile specifice tipului de obiectiv. La exerciţiu au participat cinci angajaţi ai obiectivului.

La sfârşitul activităţii au fost prezentate accesoriile folosite pentru salvarea persoanelor şi pentru lichidarea incendiului, apoi a fost realizat un scurt instructaj cu angajaţii obiectivului referitor la reacţia în momentul producerii unei situaţii de urgenţă şi modul în care se anunţă un eveniment prin 112.

Scopul exerciţiului a fost antrenamentul în executarea operaţiunilor de salvare, în folosirea accesoriilor specifice şi îmbunătăţirea cooperării cu personalul obiectivului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate