Exces de zel din partea Poliției Locale: o batrână a fost la un pas de a fi amendată pentru câteva borcane cu dulceață – Operațiunea „Infractorul Anului” – VIDEO

0

Poliția Locală Piatra-Neamț… chiar nu vă este rușine? Vă duceți cu girofare si exces de zel peste o bătrână care vinde trei borcane de dulceață?

În această dimineață în jurul orei 7:45, un echipaj al Poliției Locale Piatra-Neamț a speriat cu girofarele o bătrână care încerca să vândă câteva borcane de dulceață în zona fostei clădiri a Telefoanelor.

Ce-o fi fost în sufletul bietei bătrâne din Agapia când a văzut girofare și uniforme nu știm să vă spunem, dar de asemenea nu știm să vă spunem nici ce a fost în capul polițiștilor locali care au intervenit cu girofarurile pornite în mijlocul orașului ca să alunge o bătrână cu 3 borcane de dulceață…

Operativitate maximă, ce să mai spunem?

PRECIZARE Poliția Locală Piatra Neamț

Având în vedere articolul apărut în ziarpiatraneamț.ro, intitulat ”Exces de zel din partea Poliției Locale: o bătrână a fost la un pas de a fi amendată pentru câteva borcane de dulceață – Operațiunea Infractorul Anului”, publicat în data de de 31.07.2023, vă precizăm următoarele:

Echipajul de ordine publică, aflat în patrulare pe Bd. Republicii, în dimineața zilei de 31.07.2023, a identificat o persoană care comercializa mai multe borcane cu dulceață, pe trotuarul aferent arterei de circulație sus amintită. Polițiștii locali au procedat la îndrumarea respectivei persoane către piețele din oraș, oprind autospeciala cu girofarul pornit, conform procedurilor în vigoare.
Respectiva persoană, este cunoscută ca frecventând mai multe locuri aglomerate din municipiul Piatra Neamț, încercând să comercializeze diverse produse, încălcând astfel H.C.L. 228/2021 și H.C.L 43/2022.
Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate