Examenul pentru postul de director la spital: comisia a fost extrem de exigentă

7

S-a încheiat examenul pentru postul de director la spital. Comisia a fost extrem de severă. Nu a vrut sub nicio formă să întrebe candidatul cât face 2 + 2, ci au pus doar întrebări atât de complicate că ar fi luat examenul doar 75% din personalul medical din județ.

Oameni răi în comisia de examinare. Candidatul, în schimb a fost… genial… Un Jănel al lumii medicale. Dacă până acum ne rodea întrebarea de ce a plecat din SRI, acum nu ne mai interesează decât cum de a fost primit în SRI, căci din cultura noastră generală știam că în servicii nu intri chiar așa ca șoferii pe microbuze.

Concluzia subiectivă: candidatul a fost varză, nu stia mai nimic, liftiera de la spital ar fi răspuns mai corect decat el la unele întrebări.

Concluzia altora, mult mai deștepți decât noi, va fi că omul este un geniu care nu a plagiat nimic și interesele malefice pentru susținerea actualului director au intervenit în mod diabolic în desfășurarea concuruslui…. bla, bla, contracte, bani… bla, bla… manipulare, jurnaliștii denigratori… bla, bla…. Avocatul Poporului, ONU și Crucea Rosie vor fi sesizate de nedreptate.

Sursa foto/video 1TV Neamț

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Viluta Nastasa spune

  eu consider informatia foarte importanta, la spitalimpostorii nu au masura ,sunt multi ,organizati bine ,se numesc unii pe altii la impartit prada din contracte ,batjocoresc populatia acestui oras ,nu au nici o legatura cu medicina ,legatura lor este doar cu partidele ca si cei cu piata.Intrebarea cit se mai rabda ,asteptam doar ajutor divin?

 2. vasile spune

  lasa vrajeala, aici nu e cu bani, pe la locuinte-poate

 3. XX spune

  Deci acesta a fost motivul pentru care nu ati raspuns la intrebarea :cine este si de unde vine acest individ ce se vrea director de spital.Ce sa mai umblam cu acoperiti-descoperiti,punem direst ofiteri de securitate,dupa prestatia lui o fi fost pe la servicii administrative si diverse

 4. Natalia Radu spune

  Adica :vai de capul nostru…

 5. Natalia Radu spune

  Vaaai vaai vai!…

 6. Mimi Fluerasu spune

  Si cine a luat postul?

  1. Ciprian Miron spune

   Ala cu bani😁😁😁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate