Evenimente rutiere, 4-5 iulie

0

La data de 04.07.2011, în jurul orelor 19,00, în timp ce numita M. Verginia, de 21 ani, din orasul Roznov, conducea un atelaj hipo pe DJ 156-A, pe raza localității Ruseni, pe un sector de drum în pantă, a pierdut controlul atelajului tras de un cal, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului atelajului, respectiv M. Verginia, care a fost internată în Spitalul Judetean Neamț cu diagnosticul: „smulgere osoasă la capul radiusului cot drept”. A fost întocmit dosar penal.

La data de 05.07.2011, în jurul orelor 02.10, în timp ce numitul B. Janusz, de 46 ani, cetățean polonez, conducea un autoturism, proprietatea soției, pe DN 15-B, pe raza loc. Săcălușești, comuna Agapia, a surprins și accidentat pe numitul B. Neculai, de 60 ani, din Tg. Neamț, care se afla pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Neamț unde a fost diagnosticată cu: „fracturi ambele gambe, TCC acut, plăgi escoriate la nivelul feței”. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


În ziua de 04.07.2011, în jurul orelor 14.30, în timp ce numitul N. Adrian, de 19 ani, din comuna Dulcesti, conducea un autoturism pe str. C.A. Rosetti din municipiul Roman, judetul Neamt, a surprins si accidentat pe numita H. Maria, de 22 ani, din comuna Cordun, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. H. Maria a fost transportată la Spital municipal Roman. Nu a rămas internată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate