Evenimente rutiere, 25 mai

0

În ziua de 25 mai, în jurul orei 11.00, pe str. Republicii, din orasul Bicaz, s-a produs un accident de circulatie din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Petru, de 72 de ani, din comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, conducea un autoturism pe str. Republicii, din orasul Bicaz, a intrat în coliziune cu două autoturisme, oprite în fata sa la trecerea pentru pietoni. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere dintr-unul din autoturismele oprite, si anume N. Ileana, de 56 de ani, din orasul Bicaz, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut si un traumatism coloană cervicală. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.


În ziua de 25 mai, în jurul orei 15.20, pe DN 17 B, în localitatea Borca, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Damaris, de 18 ani, din comuna Borca, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 17 B, în comuna Borca, judetul Neamt, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un stâlp din lemn de pe marginea drumului. Din accident a rezultat rănirea usoară a soferului, care a suferit un traumatism cranian cu pierderea cunostintei si rănirea usoară a unei pasagere din autoturism D. Ana, de 18 ani, din comuna Borca, care a suferit un traumatism toracic. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Bicaz.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate