Eugen Țapu de la PNL Neamț și racordarea poporului la gaz metan

4

Brusc, liberalii nemțeni au aprofundat de vreo câteva luni nevoia populației de conectare la rețelele de gaz.

Așadar, le-a venit liberalilor ideea să se dea o mulțime de bani pentru ”dublarea numărului de gospodării conectate la rețeaua de gaze”. Cel mai bucuros pe această temă, dintre toți liberalii nemțeni, a fost de departe senatorul PNL Eugen Țapu care a plătit chiar la Facebook să anunțe populația județului despre această nouă oportunitate.

De ce o fi senatorul liberal Țapu atât de bucuros? Noi am găsit un răspuns. Se numește Vlanda Company SRL cu sediul în Roman, acționar majoritar Tapu Nazare Catalina. Firma are ca obiect principal de activitate ”Lucrări de instalații sanitare, de încălzire” adica ”instalarea în clădiri sau alte construcții de sisteme de încălzire (electrice, cu gaze și petrol)

Desigur că oamenii răi suspectează faptul că senatorul PNL a pus ochii pe acești bani și va face lucrări cu nemiluita prin intermediul firmei de pe numele soției sau prin alte firme prietene.

Chiar dacă firma despre care se spune că este condusă prin interpuși de senatorul PNL va lua lucrări cu bani publici nu vedem în asta o problemă, doar să nu mai apară probleme cu facturi falsificate cum am citit noi în dosarul PENAL nr. 3597/P/2017. Ce scria în acel dosar? FĂPTUITORUL S.C. Vlanda Company S.R.L. si niște indivizi erau cercetați pentru fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Ziceau procurorii că făptuitorii au falsificat o factură seria NT nr. 001262 emisă de S.C. Vlanda Company S.R.L. către o primărie din Neamț.
Nu știm să vă spunem exact suma de pe factura despre care zic procurorii că a fost falsificată, deoarece au fost multe lucrări efectuate de firma familiei senatorului PNL către primăria PNL în discuție, valoarea totală a acestora fiind de peste 5.000.000 lei, adică aproximativ 1 milion de euro.

Ce nu înțelegem noi este cum reușește domnul senator PNL, Țapu Eugen să vorbească nemțenilor prin conferințe de presă și prin postări pe Facebok despre cât de rău merge economia în Neamț și cum nemțenii sunt la sapă de lemn după ce a încasat ”meleoane” de euro de prin Neamț?

Iosub Robert

4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Domnul Tapu vrea sa traga gaz metan, dar cetatenii vor?!Eu cred ca in multe zone , mai ales la munte, oamenii prefera sa se incalzeasca cu lemne!

 2. MM spune

  Dupa ranjetul celor doi pana la urechi ,ar vrea ei sa fie crezuti doar pana la alegeri ca se vor extinde retelele de gaz metan.

 3. Lumi spune

  Sa ne spuna d.nul Tapu ce a facut atata timp in parlament pt.nemteni?! De ce merita sa il votăm iar ?

 4. VLAD spune

  Asta este si motivul pentru care acest Nazare este pe primul loc pe listele P(D)NL .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate