Ești pregătit să joci la cazino ca un profesionist?

0

 

Jocurile de cazino sunt, cu siguranță, distractive și pot fi cu adevărat profitabile, însă pentru a putea să te bucuri de un profit consistent pe termen lung, este nevoie să ai în vedere faptul că este nevoie să fii un jucător responsabil. Există o mulțime de factori la care trebuie să fii atent atunci când vine vorba de finanțele tale, iar pe lângă educația financiară vei avea nevoie, de asemenea, de o cantitate extraordinară de autodisciplină, mai ales dacă alegi să joci virtual la orice casino online Romania.

Este destul de important să te asiguri că nu te supui unor riscuri de pierderi financiare majore, deoarece un hobby nu ar trebui niciodată să devină o sursă de cheltuieli mari. Din acest punct de vedere, vom dezbate în acest articol care sunt aspectele cărora este necesar să le acorzi atenție pentru a fi cu un pas mai aproape de a deveni un jucător profesionist.

1. Stabilește-ți un buget

Să ai un buget este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de jocuri de noroc, deoarece astfel te poți menține într-o zonă sigură. Prin stabilirea unui buget realist dedicat practicilor de jocuri de noroc, vei putea să rămâi în zona verde, adică să stai departe de un comportament de joc dăunător care ar putea însemna dependența de gambling.

Dacă îți poți seta limitele financiare pentru a stabili un buget lunar decent dedicat jocurilor de noroc, atunci fă-o fără să stai pe gânduri. Cu toate acestea, este de asemenea vital să nu rezervi sume prea mari pentru jocurile de noroc, astfel încât să riști să cheltuiești banii dedicați plății facturilor.

Dacă ai norocul de a cumula câștiguri importante într-o anumită lună, ar putea fi o idee extrem de avantajoasă să îți depozitez banii într-un cont de economii pe care să îl poți utiliza atunci când ai nevoie. Procedând astfel, vei avea un venit disponibil de care vei putea profita atunci când vrei să pleci în vacanță sau pentru a te distra altfel decât prin intermediul jocurilor de noroc. Nu subestima niciodată importanța unui buget, deoarece acest lucru te poate afecta în viața de zi cu zi, în care cheltuiești prea mulți bani la cazino.

2. Urmărește-ți toate câștigurile, dar și toate pierderile

Acest lucru poate fi inițial greu de făcut, dar este extrem de important. Ținând o evidență a jocurilor pe care le-ai jucat, pe categorii, va fi ușor să stabilești dacă ai sau nu succes la cazinoul online. Așadar, dacă sunteți un jucător obișnuit de sloturi și primești înapoi 10 monede pentru fiecare 5 monede pe care ai pariat, atunci te ești pe un trend ascendent. Cu toate acestea, dacă ai decis să-ți încerci norocul la o mână la blackjack și după o lună descoperi că ai câștigat doar 200 de monede, în condițiile în care ai pariat 800 de monede, atunci este probabil cel mai bine să stai departe de acel joc sau să încerci să-ți îmbunătățești abilitățile înainte a a plasa noi pariuri pe bani reali.

Păstrarea unei evidențe a tuturor câștigurilor și a pierderilor este o idee extrem de utilă, iar clasificarea acestora în funcție de fiecare tip de joc te va ajuta să îți dai seama care sunt jocurile care îți aduc bani cu adevărat. Dacă ești un jucător de cazino online, atunci va fi destul de ușor, deoarece majoritatea operatorilor online oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza un istoric al jocurilor dar și unul al depunerilor și câștigurilor.

3. Păstrează banii într-un cont bancar separat

Acest pas este direct legat de stabilirea unui buget și, având un cont bancar separat, vei putea să ai mult mai ușor evidenta sumelor de bani cheltuite într-un cazinou terestru sau online în acest sens. În cazul cazinourilor online este simplu, tot ce e nevoie să faci este să depui suma pe care ai planificat să o cheltuiești în al doilea cont și utilizezi cardul respectiv pentru cazinou. Poți, de asemenea, să mergi la cazino cu o sumă fixă de bani în buzunar. În acest fel poți să fii sigur că nu vei cheltui mai mulți bani decât ți-ai stabilit.

Dacă preferi să joci la cazinourile online, atunci conectarea celui de-al doilea cont bancar la site este o idee mai bună decât utilizarea contului principal. Acest proces îți va permite, de asemenea, să ai o evidență a sumelor cheltuite, fără a fi nevoie să scoți rapoarte sau să cauți tranzacții.

Dacă nu ai o evidență clară a modului în care îți cheltuiești banii într-un cazino, ești mult mai susceptibil să dezvolți obiceiuri nesănătoase în relație cu jocurile de noroc, dar și un sentiment fals de siguranță. Practic, nu îți vei conștientiza problema, în cazul în care aceasta va apărea. Iar acest lucru ar putea duce la apariția unei serii de evenimente negative, în special în viața personală.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate