Ești bugetar și ești nemulțumit că ți-au înghețat salariul? Îți dăm noi soluția!

6

Faci parte din categoria de bugetari nemulțumiți că le-au fost înghețate salariile? Te învățăm noi ce să faci.

Trimiți CV-ul pe la toate posturile pe unde se fac angajări în privat conform pregătirii tale și apoi mergi să vezi dacă te angajează cineva cu nivelul tău de competență și eficiență în muncă.

Cu siguranță pentru orice meserie, există posturi în privat mult mai bine plătite ca la stat cu condiția ca cel care îl ocupă să fie foarte bun la ceea ce face și să aducă plus valoarea firmei.

Succes și spor la muncă, bugetarule nemulțumit de salariul actual!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Marius spune

  Vrajba asta privat vs bugetar este tratata total superficial de foarte multi. Sunt absolut de acord ca sunt bugetari care plimba hartii si nu si justifica salariul dar nu trebuie generalizat. Traim intr un oras care nu produce mai nimic, aproape toti banii se fac din servicii de la market, service, frizerie, fabrica de paine etc. Daca nu ar fi si banii bugetarilor in consum cam cate din afacerile privatilor ar merge? Daca scoala, spitalul etc ar fi private cati si ar permite cheltuieli cu educatia si sanatatea copiilor? Daca salariul la privat nu este intotdeauna la vedere, bugetarii platesc impozitele pe salariu la valoarea reala a venitului. Toti, si privati si bugetari consumam si dam tva la stat deci nu doar impozitele privatilor platesc salariile bugetarilor. Cand arde o casa, are loc un accident rutier cati stau pe marginea drumului si fac cheta pt a plati o salvare sau descarcerare privata? Sa nu mai fim ipocriti. Toti traim intr o simbioza si avem nevoie unul de celalalt asa ca ura asta este paguboasa, nedreapta si cazurile punctuale de revolta pe un fenomen sau altul duce, in mod nedrept, in a face judecati asupra tuturor oammenilor.

 2. Min spune

  Bun articol! Eu lucrez in privat,salariul mic din carte il iau si in mana si cam atat,nimic in plus. Sunt prea multi bugetari inutili ca sa se faca diferenta intre cei care isi merita postul si cei care iau bani pe baut cafele…asa ca nu stiu care din noi fura statul.

 3. Director companie spune

  Bravo Robert !
  Susțin acțiunea ta
  Voi primi și cv-URI
  De abia aștept Interviurile să descopăr +++ valoarea
  🤗🤝

 4. Lumi spune

  Ce părere proasta poti avea despre toti bugetarii.Am vazut persoane la privat care s-au angajat la instituții bugetare si abia reușesc să scrie trei rânduri.Nu mai generalizati. nu toti sunt asa prosti precum ii credeti voi astea din privat.Si inca ceva….in cartea de munca aveți un salariu iar in mana luati cu mult mai mult. Pt.ca voi cei de la privat furați statul. Salariile bugetarilor sunt la vedere.Privatii minciuni.E problema voastra ca acceptați furtul patronilor.

  ADMIN: Sunt si bugetari foarte buni…in art. s-a specificat ca e vorba doar de unii…

 5. Clau spune

  Foarte bun, asta ar trebui sa fie mesajul de intampinare din fiecare institutie bugetara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate