Este absolut necesară creșterea prețului pentru parcările de reședință la 500 lei pe an

8

Mâine va fi ședință de Consiliu Local la Piatra-Neamț. Se va propune creșterea prețului la parcările de reședință la 165 lei pe an, creștere motivată de mărirea prețului la vopsea, utilități și alte lucruri.

Rugăm orice consilier local care se respectă să vină cu un amendament prin care să crească prețul la 500 lei. Până ce nu tâlhărești semnificativ buzunarul pietreanului, acesta nu se va trezi.

Cetățeanul din Piatra-Neamț nu trebuie jecmănit puțin câte puțin cu măriri de preț periodice, pentru că atunci tace și acceptă. Cetățeanul din Piatra-Neamț trebuie lovit direct în cap cu prețurile la parcări ca să se trezească odată și să constate că plătește din ce în ce mai mult, aberant de mult, pe dreptul de a parca o mașină. 500 lei pe an trebuie, că altfel nu se va desființa niciodată șmecheria aceasta cu încasat bani pe tras dungi pe asfalt.

Publicația noastră a susținut de fiecare dată scăderea prețurilor la parcările de reședință, dar se pare că nu e calea cea bună. Japcă la buzunarele pietrenilor să fie ca să se trezească odată.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. Milucă spune

  100 lei / luna – persoane fizice
  250 lei / luna – persoane juridice

  In Piatra Neamț mașina trebuie sa fie un lux, nu o necesitate. Orașul e minuscul și se pot folosi atâtea alternative, inclusiv car sharing – ul, dacă se tine morțiș a se merge cu mașina la muncă / școală etc.

  Menționez ca am o mașină în parcare și 4 biciclete în balcon pt membrii familiei și sunt super OK cu ideea de a plăti 1200 lei /an pe parcare. E mai ieftin decât în Europa civilizata. Mult mai ieftin.

  1. Elena P. spune

   Fratioare, in Sibiu(care e in Romania – din ce stiu eu, nu in Europa civlizata) nu exista plata pentru parcare(nici in oras nici in fata blocului, nici nicaieri…).

  2. Ionel spune

   Stimabile fă te rog o cerere scrisă și poate ai șansa să ți-o aprobe. Mult noroc!

 2. Danilov spune

  Îmi vopsește și mașina de banii ăștia?

 3. Ioan spune

  FIECARE PROPRIETAR POATE SĂ-ȘI VOPSEASCĂ LOCUL DE PARCARE .
  DECI PREȚUL POATE SĂ SCADĂ LA 25 % DIN PREȚUL ACTUAL .

 4. Marius spune

  Poate ne prezentati organigrama acestei firme( numar de oameni , functii, program de lucru, activitatea in sine). Ce fac atunci cand ploua sau ninge? Pt ca sunt remunerati si in acele zile.Daca sunt cheltuieli asa mari cu vopseaua poate incearca sa faca achizitii de black friday pt tot anul. Poate un consilier local propune un referendum local cu intrebarea: Doriti ca parcarile de resedinta sa fie administrate de primarie sau de o firma privata?. Ma gandesc la faptul ca marirea pretului de catre primarie ar fi deconata electoral la 4 ani in fata cetatenilor. Pt economie de vopsea ar putea trage liniile punctat ca noi intelegem unde sa parcam.

 5. PIETREAN spune

  MAJORARE DE PRET PT. VOPSEA???? MIE NU MI-AU VOPSIT PARCAREA DE 3 ANI, BUNA GLUMA!!!

 6. vali spune

  Cei care am fost obligati sa închiriem parcari la Posta Maratei am solicitat de 3 ani sa se puna placute cu „PARCARE DE RESEDINTA” conform contractului dar nu ai cu cine discuta. Mai nou, când ii soliciti pe cei de la Parcari sa vina sa blocheze o masina iti cer o copie dupa contractul de inchiriere !!! Ma intreb daca angajatii lui Parching au la ei copii dupa contractul lor de angajare ! Se vede ca cineva „gandeste’ mult acolo. Nu mai spun ca vin si nu pot bloca masinile care trag cu roata in bordura. Comic….pe banii nostri !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate