EROII ZILEI: Au convins o adolescentă să nu facă un gest extrem

1

Eroii zilei sunt agent șef adjunct Plugariu Mariana și plutonier Hodorogea Gabriel.

agent șef adjunct Plugariu Mariana

Cei doi colegi erau în serviciu de patrulare pe raza Municipiului Roman, județul Neamț, când au fost sesizați astăzi de către ofițerul de serviciu să se deplaseze de urgență în zona ” Punte” deoarece mama unei tinere a sunat la 112 și a spus că fiica ei intenționează să se arunce de pe un pod. A găsit în locuință un bilet de adio. Patrula mixtă s-a deplasat în acel loc, însă nu a fost găsită tânara.

Despre caz am scris astăzi aici (click).


plutonier Hodorogea Gabriel

Colega noastră a aflat numărul ei de telefon, a sunat-o și după 15 minute de discuții a convins-o să renunțe la actul sinucigaș. Copila de 16 ani se afla în imediata apropiere a podului, iar după discuția avută cu colega noastră, a sosit în locul unde se afla patrula.

Pentru că era într-o stare confuză și se simțea rău, chiar a leșinat la un moment dat, colega noastră a sunat la 112 și a chemat un echipaj medical care a transportat-o la o unitate spitalicească.

Colegii noștri s-au sfătuit împreună și au găsit cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemei. Mama tinerei le-a multumit că i-au salvat viața fiicei sale! Plugariu Mariana este la a doua „abatere” de acest gen. În urmă cu câteva luni a mai salvat viața unui om! (click aici)

Felicitări celor doi colegi care au dat dovadă de mult calm și care datorită experienței acumulate au reușit să o determine pe copilă să renunțe la o posibilă tragedie.”, se arată pe pagina de facebook Sindicatul Europol.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Felicitari. Cazurile acestea trebuie mediatizate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate