Eroi în flăcări. Salvatorii nemțeni, luptă de ore întregi cu focul la Zănești

1

FOTO: ISU NEAMȚ/ Imagini cu o parte dintre salvatorii care au intervenit la Zănești

Noaptea trecută, în jurul orei 01:31, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în comuna Zănești.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, fiind solicitată și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Forțele profesioniste de intervenție au fost sprijinite și de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Roznov, cu autospeciala de stingere din dotare și de membri ai SVSU Zănești. Forțele sosite la locul evenimentului au constatat că flăcările se manifestau la trei locuințe și mai multe anexe din lemn, care făceau parte din cele două gospodării. S-a intervenit, imediat, pentru localizarea incendiului și limitarea propagării la alte locuințe, aflate în vecinătate.

Lupta salvatorilor cu flăcările a continuat preț de 9 ore. La ora 10.00 au fost stinse ultimele focare. Pompierii militari au evacuat din cele două gospodării în flăcări și 4 butelii de aragaz, evitând astfel o eventuală explozie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,aparat de gătit (aragaz) nesupravegheat”.

Detalii despre pagube, aici.

Sincere felicitări salvatorilor nemțeni care fac tot ceea ce este omenește posibil și uneori mai mult decât atât pentru a ne oferi siguranță și sprijin în situații de urgență! RESPECT ISU NEAMȚ! RESPECT VOLUNTARILOR!

VIDEO: ISU NEAMȚ

1 Comentariu
  1. DAN spune

    Respect total pentru acesti eroi! Spre deosebire de multe fufe din primarii care mananca banii statului degeaba,eroii nostri de la ISU sunt prea putin platiti fata de munca lor.Este multa pasiune in ceea ce fac,dar si mult curaj.
    Pentru aceasta,noi ne dam jos palaria in fata voastra!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate