ERASMUS+, Educația care dă roade, Dochia, 25 – 30 Noiembrie

0

Erasmus+ este programul de finantare al Unirii Europene pentru educatie si formare, fapt pentru care in perioada 25-30 noiembrie 2021, o echipa din cadrul Scolii Gimnaziale Nr.1, Dochia, formata din: director – Asavinei Georgeta, profesor – Doroftei Ecaterina profesor – Ciubotariu Catalin, a participat la o noua mobilitate din cadrul proiectului Erasmus  „Stop Bullying for a better inclusion in schools” – 2019-1-RO01-KA229-063160_4.

Intalnirea s-a sustinut la scoala din TOKAP, Turcia.

La evenimentul de formare au fost prezenti toti partenerii implicati in proiect.

Impreuna am desfasurat activitati care au abordat tema respectiva. Profesorii au fost implicati in workshopuri mixte, derulate in cadrul scolii din Turcia. O alta latura importanta a constituit faptul ca toate cadrele didactice participante au avut ocazia de a lua parte la ateliere sincrone si asincrone.

Cu totii ne-am reactualizat cunostintele lingvistice engleze si competentele digitale. Experienta de invatare a fost completata de numeroase momente culturale.

Multumim pe aceasta cale gazdelor:

-director general Bekir Huseyin Cevik

-coord. proiect – Ferhat Simsek

-prof. Serkan Mevlut Taskin

-prof. Sare Yucel

-prof. Nesrin Iildiz

-prof. Zeynep Kilic

-prof. Mustafa Somuncu

Proiectul este realizat cu sprizinul financiar al comisiei Europene si a avut menirea de a ne imbogati atat cultural, cat si profesional.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate