”ERA„ brazilor de Crăciun la ediția a II-a

0

Mulți dintre noi ne dorim ca de sărbătorile de iarnă să surprindem cât mai bine spiritul de lumină, bucurie, liniște și tradiție al Crăciunului. Bradul împodobit reprezintă un element definitoriu, prezent aproape în toate casele în aceste zile de sărbătoare.
Joi seara, la Galeria Era din cadrul Central Plaza Hotel, tradiția îmbodobirii bradului de Crăciun a fost păstrată, dar reinterpretată de către expozanți într-un stil propriu, care avea să descopere câte o mică povestioară despre viața fiecăruia, înțesată cu experiențe, dorințe, obiecte și oameni dragi, locuri și civilizații ce urmează a fi descoperite, personaje de basm, turtă dulce, marțipan și aromă de scorțișoară.
Vizitatorii s-au putut delecta cu brazi deosebiți făcuți din lemn, conuri de brad, mozaic, sârmă, sfoară, mănuși chirurgicale, trimiteri și rețete medicale, jucării de pluș, hârtie, hărți ale diferitelor destinații din lume, pene de păun, hârtie de ziar, nuiele, jucărioare și personaje din marțipan și turtă dulce, material textil. Nu au lipsit nici brazii pictați pe pânză în uleiuri și acrilic. Cei care si-au pus toată inspirația, îndemânarea și creativitatea la încercare au venit din domenii de activitate destul de variate: artiști, bucătari, patiseri, medici, ingineri, economiști, designeri, actori, antreprenori, juriști, organizatori de evenimente și decorațiuni interioare.
”Este o adevărată bucurie să iei parte la un eveniment în care o parte dintre invitații care calcă frecvent pragul galeriei noastre, vizitându-ne de-a lungul timpului expozițiile și evenimentele culturale, sunt ei înșiși participanți, creatori. Fiecare și-a adus în Galerie propria poveste transfigurată într-un brad de Crăciun. Cu mai mult curaj și încredere în sine sau mai timizi, au învățat alături de noi că actul creației este unul frumos și că modul în care se răsfrânge asupra fiecărui individ în parte reprezintă maniera în care acea persoană își dă voie să vadă viața”,  Roxana Pricop, PR Galeria Era.
Expoziția va rămâne deschisă publicului pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

sursa foto:cipanu.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate