Emisiune Live – Ce se întâmplă cu parcările din Piatra-Neamț?

1

Ce se întâmplă cu parcările din Piatra-Neamț?
Joi seara de la ora 20:00, în direct pe ziarpiatraneamt.ro, va fi difuzată o emisiune despre parcările din Piatra-Neamț.

Invitați: Carabelea Andrei – primar al municipiului Piatra-Neamt, Moroșanu Ionuț – director Parking și Vilhelm Sfarghie – director Xdatasoft.

Vom încerca prin această emisiune să lămurim ce se va întâmpla cu parcările din Piatra-Neamț și ce soluții sunt pe viitor pentru a se asigura locuri de parcare.
Este foarte important ca pietrenii să știe din timp ce urmează și dacă autoritățile au soluții reale pentru rezolvarea problemei parcărilor.
O discuție aplicată și constructivă din care să înțelegem cu toții ce avem de făcut, dacă ne lăsăm în baza autorităților sau dacă trebuie să căutăm alte soluții, locuri private de parcare sau alte variante.

1 Comentariu
  1. Florin spune

    O solutie la indemana : Toate oparcarile sa tina de POrimarie si acolo se plateste pt taxa de parcare ( la imoozit) inainte si doar pt orele 18.00-08.00. In rest parcarile sa fie cu plata orara. Vrei 100 % parcarea ta Tariful e la ora. Anumite zone ( Bulevardul, parcul cu limita maxima de 2 ore) . Xdatasoft-ul out ca n-are rost sa platim 2 echipe de directori, angajati, blocatori, juristi, patroni, si spagile aferente. Asa banii vin direct la buget. Plata cu sms orara sau ( Card ) preplatit pe bord. Unele parcari, doar ca parcare orare, Turn, Centru. La fiecare bloc lasat minim 1 loc liber fara plata. Adica unyl din 20 locuri max. Asta la orice parcare. Toate parcarile institutiilor publice sa fie cu plata inclusiv judecatoria samd. Plata / loc noapte sa creasca la valoarea actuala loc zi. Aplicatie care sa arate nr lic libere in fiecare parcare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate