Eminescu, omagiat la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un spectacol literar-muzical sub genericul „Omagiu lui Mihai Eminescu“, luni, 15 iunie, la 131 de ani de la trecerea în nemurire a marelui poet. Manifestarea va avea loc la bustul lui Mihai Eminescu din fața bibliotecii, cu începere de la ora 12:00.

Programul va începe cu depunerea unei jerbe la bustul lui Mihai Eminescu, după care bibliotecarul Dan Iacob va recita din lirica eminesciană. Anastasia Horghidan și Teodora Tănasă, din clasa a VI-a de la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamț, vor susține un moment muzical.

Totodată, elevi ai Palatului Copiilor și Asociației Culturale Arte.Ro vor participa la un atelier creativ de pictură sub îndrumarea prof. coord. Cristina Petrariu. De asemenea, pe holurile bibliotecii va putea fi vizionată o expoziție documentară Mihai Eminescu din colecțiile bibliotecii.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate