Emilia Arcan, gazdă la Senat pentru OFSD

0

Femeile social democrate din organizația Neamț au fost joi, 13 decembrie,  într-o vizită la Senatul României. Gazdă primitoare le-a fost doamna senator Emilia Arcan, care le-a oferit informații despre funcționarea Senatului.

„Moment de onoare și bucurie pentru mine să le fiu gazdă și le mulțumesc pentru efortul depus, cât și pentru implicarea în munca politică!  Respect și prețuire, dragele mele colege!”,  le-a transmis doamna senator Emilia Arcan.

De asemenea, tot joi, 13 decembrie,  Organizaţia Femeilor Social Democrate s-a reunit la Parlament, unde a avut loc  CEX-ul partidului. S-a discutat despre activitatea din acest an în teritoriu şi s-a pus la punct calendarul acţiunilor pentru prima parte a anului viitor.

 „Împreună cu colegele la moment de bilanț, alături de premierul Viorica Dăncila și președința OFSD,  Rovana Plumb. Suntem o echipă unită, puternică și determinată!”, a fost mesajul  doamnei senator Emilia Arcan.

 

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate