Emilia ARCAN, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ din partea partidului PRO România

0

Sunt Emilia ARCAN,
Candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ din partea partidului PRO România.

„Experiență, Integritate, Viziune, Dezvoltare, Profesionalism” sunt mai mult decât niște simple cuvinte.

Sunt reperele unei cariere politice în slujba nemțenilor. Voi demonstra că se poate! Că putem fi ProNeamțPRONemțeniPROcetățeni.

📌Experiență, 📌Integritate, 📌Viziune, 📌Dezvoltare, 📌ProfesionalismVoi demonstra că se poate!Că putem fi #ProNeamț, #PRONemțeni, #PROcetățeni!Pentru mine, prioritate sunt oamenii și promovarea interesului local al județului Neamț!Pentru noi echipa PRO România Neamț, fiecare cetățean contează!Vă așteptăm în echipa noastră!Candidez pentru oameni și nu împotriva cuiva!#experiență#integritate#viziune#dezvoltare#profesionalism#PRONeamt#PRORomania#PROEmiliaARCANlaCjNeamt

Gepostet von Emilia Arcan am Sonntag, 23. August 2020

Împreună cu echipa mea din PRO Neamț, cu oameni de business, specialiști în administrație, profesori, cadre medicale, dar și oameni simpli, cu mult har și dorință de schimbare, intrăm în această campanie electorală cu speranța că vom ajunge la cât mai mulți dintre dumneavoastră, că vom avea ocazia să vă prezentăm planurile noastre pentru dezvoltarea județului.

Această candidatură înseamnă un nou angajament al meu față de cetățeni, un angajament că în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț voi fi același om corect într-o demnitate publică, interesat doar să fac administrație eficientă, să dezvolt toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului după standardele UE.

Nu am interese personale, nu am dosare, nu am afaceri!

Deși am intrat într-o competiție grea, a bărbaților obișnuiți cu lupte crâncene, acuze, promisiuni, declaraţii politice, eu voi avea un alt mod de abordare, o campanie elegantă, decentă, pentru că am convingerea că nemțenii care își doresc un președinte onest, care nu se pune pe sine în fața cetățenilor, care nu îi păcălește cu promisiuni electorale, mă vor vota pe 27 septembrie!

Le mulțumesc colegilor de la Pro România, pentru că au încredere în mine și în șansele mele de câștig!

Vă doresc tuturor sănătate, un sfârșit de vară frumos și o toamnă linistită!

Succes tuturor candidaților și inspirație nemțenilor la urne!
Votați Emilia ARCAN, un om onest, devotat, dintre oameni și pentru oameni!

Vă mulțumesc, de pe acum, pentru suportul dumneavoastră și vă asigur că voi rămâne același om corect, cu respect și iubire de oameni, dăruit în slujba comunității nemțene!
Primiţi respectul şi preţuirea mea
!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate