Emilia Arcan a votat împotriva ordonanţei care prevede vânzarea la bucată a ultimelor companii cu capital de stat

0

Emilia Arcan transmite că, în şedinţa de plen a Senatului României, a votat împotriva ordonanţei care prevede vânzarea la bucată a ultimelor companii cu capital de stat.

Prin votul dat am respins categoric Ordonanţa de urgenţă a Guvernului PNL prin care, sub pretextul restructurării, se pot vinde active, ale celor mai valoroase companii profitabile din România, precum energia (Hidroelectrica) și sistemul bancar CEC, EximBank.

De fapt, adevărata miză pe care o urmăresc liberalii este de a vinde tot ceea ce avea mai valoros statul român, companiile strategice: precum, Hidroelectrica și Romgaz, dar și băncile românești, în care statul a investit masiv, în ultimii ani- CEC și EximBank.

Nu este prima încercare a liberalilor de a jefui România.

Este condamnabila intenția Guvernului lui Iohannis de a vinde, în plină pandemie, la prețuri de nimic, tot ce a mai rămas valoros în patrimoniul statului român!

Însă liberalilor și aliaților săi nu le pasa mai de nimic. Vânzarea celor mai profitabile companii româneşti va înclina negativ balanța economiei, iar sute de mii de români vor rămâne fără locul de muncă!

Asta ne pregătește Guvernul lui Iohannis! Oare asta merită românii și România?”, este mesajul postat de doamna Emilia Arcan, senator de Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate