(VIDEO) Emilia Arcan a intrat oficial în cursa pentru președinția Consiliului Județean Neamț

0

Marți, 18 august, Emilia Arcan, candidatul PRO România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean.

La depunerea dosarelor de candidatură, Emilia Arcan a fost însoțită de dr. Liviu Harbuz, candidatul PRO România pentru primăria Piatra-Neamț, și de candidații pentru posturile de consilier județean.

Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț cu dorința și credința că nemțenii își doresc o schimbare și un alt mod de abordare pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea județului și administrația publică. Pentru mine este o onoare să fiu candidatul Pro România pentru această funcție importantă.”, a declarat Emilia Arcan.

Emilia Arcan este unul dintre puținii politicieni din Neamț care a înțeles foarte bine fenomenul social, care a umblat printre oameni, a vorbit cu ei. Activitatea ei politică s-a desfășurat de-a lungul anilor în teren.”, a punctat Liviu Harbuz, președintele Pro România Neamț.

Echipa #PRORomâniaNeamţ-Depunerea candidaturilor la BEJ #experiență #integritate #viziune #PRONeamt #PRORomania #PROEmiliaARCANlacjneamt

Gepostet von Emilia Arcan am Dienstag, 18. August 2020
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate