Emil Boc, noul șef al PNL ?

4

Emil Boc, noul președinte al PNL ?

Responsabilii de filiale PNL din țară sunt sunați și li se cBoc a fost schimbatere sprijinul pentru candidatura lui Emil Boc la șefia PNL după ce liderul PNL, Alina Gorghiu şi-a depus mandatul, iar PNL va avea astfel nevoie de o nouă conducere.
Plantarea lui Emil Boc ar duce la câștigarea completă a controlului foștilor PDL-iști asupra PNL, la un exod masiv al liberalilor autentici către ALDE și pe scurt aceasta ar fi bomboana de pe coliva politică a Partidului Național Liberal.
Deocamdată a fost pusă interimară Raluca Turcan până ce Boc iși aranjează candidatura.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Marius spune

  Dar ce, ALDE e „partid liberal autentic” ? :))

 2. xx spune

  Nu va mai exista un PNL,cit de repede se vor desparti apele,unii la ALDE altii la Basescu

 3. vio spune

  daca in cluj lumea l-a votat ca-i de al lor.in tara lumea nu a uitat ce a facut cand a fost la guvernare asa ca rezultatul v-a fi egal cu a PNTCD-ului.

 4. konrad spune

  Ei, uitati-va la prostia romanilor!!!!!!Daca a plecat nenea Boc,bine,unde este ce mai visati la reintoarcere???Ca n-a mers nimic bine!!!!!!!Chiar nimic!!!!!!
  As poropune: „Nenea Boc,stai si coseste mataluta acolo la Cluj in periferie ,unde vrei,dar nu mai accepta ca vai PDL!!!!”si mai mult -Vai PNL-„

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate