Rezultate deosebite pentru Tarniceru Vlad-Andrei la Olimpiada Nationala de Informatica

6

Elevul Tarniceru Vlad-Andrei de la Colegiul National de Informatica a obtinut la Olimpiada Nationala de Informatica, care a avut loc anul acesta la Iasi, 228 de puncte si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv (desi este abia in clasa a VIII-a) in Lotul National al Romaniei la Informatica.

Bravo parintilor lui si profesorului indrumator Gheorghe Manolache!

Articol primit de la cititori

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Drenea Viorel spune

  Felicitari Vladut. In afara de gena, stiu ca Dumnezeu a facut sa fi si foarte serios.
  Spre deosebire de domnul profesor Florin Gherghel, eu am avut sansa sa te cunosc si pot sa apreciez ca pe linga talent tu depui si mult efort in pregatirea ta. Sigur au si altii ceva merite in instruirea ta insa rezultatele tale remarcabile au venit ca urmare a dorintei si seriozitatii cu care te instruiesti.
  Felicitari intregii familii.

 2. Sava Iulian spune

  FELICITARI !

 3. Octavian Tarantus spune

  Bravo Vlad ! La mai mare la Balcaniada !!!

 4. Iulian Peptu spune

  Felicitari Vlad si felicitari parintilor si profesorilor

 5. Florin Gherghel spune

  A luat aurul la Olimpiada Nationala de anul asta si argintul anul trecut. Ba mai mult anul trecut a luat si bronzul la Balcaniada. Felicitari Vlad Tarniceru. Acum te vad si eu pentru prima data (in fotografie) desi te urmaresc de anul trecut fiindca am „mirosit” talentul. Vreau sa stiti ca am 81 de ani si am fost profesor de matematica il admir pe acest pusti dar nu dau de el. Am fost intr-o zi la Colegiul de Informatica sa-l vad insa era plecat la pregatirea Lotului National. Sper sa-l vad si ” pe viu”. Multumim redactiei ca publica si astfel de articole. Vlad, SUCCES !!!

 6. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  -Bravo Colegiul National de Informatica, bravo părinţilor, bravo profesorului îndrumător, bravo elevului studios şi vrednic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate