Elevii si studentii din Constanta vor subventii pentru transportul in comun

0

transportincomunElevii si studentii constanteni vor ca municipalitatea sa le acorde tuturor subventie de 50% pentru transportul in comun, in caz contrar urmand sa actioneze Primaria in judecata, dupa ce in prezent sunt subventionati doar elevii care provin din familii nevoiase.

Elevii si studentii vor ca Primaria Constanta sa le dea tuturor subventii, altfel recurg la instanta

Presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta, Alexandru Bajdechi, a declarat, joi, ca a trimis o cerere Primariei in care solicita ca toti elevii si studentii sa primeasca o subventie de 50% la transportul in comun, iar in cazul in care acest lucru nu se va intampla, Primaria va fi data in judecata, potrivit Mediafax.

„Am redactat o adresa in care cerem Primariei sa respecte legea. Am mentionat ca in cazul in care problema nu va fi rezolvata prin adoptarea unui buget pe anul 2014 corespunzator includerii subventiei pentru transportul local in comun, prezenta scrisoare este valabila ca o notificare prealabila in vederea deschiderii unui proces pe contencios-administrativ. Astazi, am inregistrat documentul, Primaria are 30 de zile sa rezolve cererea, iar daca nu solutioneaza problema elevilor si studentilor mergem in instanta”, a declarat Alexandru Bajdechi.

El a mentionat ca a ridicat aceasta problema inca din vara anului trecut, dar reprezentantii Primariei au spus ca acorda subventii pentru anumite categorii de elevi si ca nu au fonduri pentru toti elevii.

Presedinte Asociatia Elevilor Constanta a precizat ca in alte localitati elevii se bucura de subventii, este vorba de Bucuresti, unde calatoresc cu 25 de lei lunar pe toate liniile, de Cluj, unde abonamentul pe doua linii este gratuit, si de Timisoara, unde toti elevii calatoresc gratuit cu transportul in comun.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate